Max Rent este o companie de inchirieri auto, cu sediul in Chisinau. Prin anii de experienta si prin profesionalismul de care dam dovada, am multumit oameni de pretutindeni. Parcul auto Max Rent cuprinde zeci de modele, atat pentru soferii neinfricati, cat si pentru cei ce doresc o plimbare linistita si confortabila. Avem pe stoc masini standard, masini de familie si van-uri, pentru cei ce doresc o plimbare clasica, pentru cei ce doresc sa ajunga la destinatie cu familia si pentru cei care considera spatiul un element cheie in calatoria lor.

Fie ca vrei sa conduci spre  destinatia perfecta intr-o vacanta de vis, fie ca doresti sa iti plimbi copiii si sotia sau vrei sa iesi cu prietenii, Max Rent are solutia perfecta. Aceasta poate lua forma unui BMW, unui Mercedes, unui Volvo, a unui Opel sau a multor altor automobile ce se regasesc in ofertele noastre de inchirieri auto.

La noi simti caii putere de sub capote vibrand si purtandu-te in siguranta si confort maxim spre destinatia aleasa. Pretul masinilor din parcul auto Max Rent este unul mai mult decat echilibrat, iar pachetele speciale si optiunile in plus nu lipsesc niciodata. In cei peste 10 ani de experienta de inchirieri auto am invatat sa satisfacem cu brio nevoile fiecarui client si am reusit sa ne pozitionam pe piata ca fiind una dintre cele mai serioase companii de inchirieri auto.